DANIA GŁÓWNE


 

Tagliatelle z leśnymi grzybami, jarmużem i włoską burattą - wege

44

Pierś z kaczki, gnocchi z serem Emilgrana, brokuły w tempurze, sos śliwkowy

59

Ośmiornica glazurowana w Nikkei, placki z polenty, oliwki, palona kukurydza, świeże sałaty / WEGE z grillowanym halloumi

69/44

De volaille z kurczaka kukurydzianego, puree ziemniaczane z serem cheddar, marchewka z groszkiem

46

Filet z dorsza atlantyckiego, ryż, szpinak duszony z parmezanem, maślany sos

59

Pieczony kalafior, sos z orzechów nerkowca, kurki duszone z szalotką, suszone pomidorki koktajlowe - wege

39

STEKI


 

Filet ze strusia, Polska 200g

83

Biodrówka jagnięca, Irlandia 200g

79

Antrykot sezonowany 45 dni, Polska 300g

87

Rostbef, Black Angus Argentyna 200g

85

DODATKI DO STEKÓW


 

Zapiekanka ziemniaczana zapieczona serem bursztyn

Leczo z sezonowych warzyw papryka padron, kukurydza, cebula czerwona, cukinia

Sos porto