Plado to restauracja ze szczerą kuchnią i dobrą energią.

    Jeśli szukasz miejsca, w którym będziesz mógł się rozwijać, poszerzać swoją wiedzę i zdobywać doświadczenie na różnych płaszczyznach to dołącz do naszego zespołu!

    Prześlij swoje CV, rekrutacja cały czas jest otwarta! 

    Plado to restauracja, która stawia na najwyższą jakość produktu i myśli o restauracji w kontekście całego doznanie gastronomicznego, nie tylko smacznego jedzenia.
    Bardzo ważna jest dla Nas jakość dań, ale także dobry serwis, piękna przestrzeń i odpowiednia atmosfera. To detale decydują o wyjątkowości miejsca.
    Jesteśmy drugą restauracją właścicieli restauracji Umami, która na niełatwym rynku gastronomicznym jest obecna już od prawie 8 lat. Naszą filozofią jest prosta, ale szczera kuchnia. Nasza restauracja została doceniona przez inspektorów przewodnika Gault&Milleau i po niespełna kilku miesiącach działalności udało Nam się trafić do tego prestiżowego przewodnika.

    SERWIS

    Oczekujemy:
    Znajomości języka angielskiego,
    Motywacji,
    Zaangażowania,
    Chęci do nauki – zarówno jeśli chodzi o kuchnię, jak i o alkohole, wina i koktajle!
    Oferujemy:
    Pracę w miejscu, które wyróżnia się na mapie gastronomicznej śląska
    Pracę w miejscu, które dba o dobrą atmosferą
    Duże możliwości poszerzania wiedzy kulinarnej,
    Pracę w zespole, który chce się rozwijać i zmierza w tym samym kierunku.

    KUCHNIA

    Oczekujemy:
    Szacunku do produktu,
    Cierpliwości,
    Zaangażowania,
    Systematyczności,
    Motywacji do nauki.
    Oferujemy:
    Pracę na najlepszych produktach lokalnych i tych dostępnych w Polsce,
    Serwowanie uczciwej i szczerej kuchni,
    Pracę w miejscu wyróżnionym przez Przewodnik Gault & Millau
    Pracę w miejscu, które wyznaczyło nowe trendy na lokalnym rynku
    Pracę w miejscu, które dba o dobrą atmosferę

    plan pracy