Plado to restauracja ze szczerą kuchnią i dobrą energią.

Jeśli szukasz miejsca, w którym będziesz mógł się rozwijać, poszerzać swoją wiedzę i zdobywać doświadczenie na różnych płaszczyznach to dołącz do naszego zespołu!

Prześlij swoje CV, rekrutacja cały czas jest otwarta! 

Plado to restauracja, która stawia na najwyższą jakość produktu i myśli o restauracji w kontekście całego doznanie gastronomicznego, nie tylko smacznego jedzenia.
Bardzo ważna jest dla Nas jakość dań, ale także dobry serwis, piękna przestrzeń i odpowiednia atmosfera. To detale decydują o wyjątkowości miejsca.
Jesteśmy drugą restauracją właścicieli restauracji Umami, która na niełatwym rynku gastronomicznym jest obecna już od prawie 8 lat. Naszą filozofią jest prosta, ale szczera kuchnia. Nasza restauracja została doceniona przez inspektorów przewodnika Gault&Milleau i po niespełna kilku miesiącach działalności udało Nam się trafić do tego prestiżowego przewodnika.

SERWIS

Oczekujemy:
Znajomości języka angielskiego,
Motywacji,
Zaangażowania,
Chęci do nauki – zarówno jeśli chodzi o kuchnię, jak i o alkohole, wina i koktajle!
Oferujemy:
Pracę w miejscu, które wyróżnia się na mapie gastronomicznej śląska
Pracę w miejscu, które dba o dobrą atmosferą
Duże możliwości poszerzania wiedzy kulinarnej,
Pracę w zespole, który chce się rozwijać i zmierza w tym samym kierunku.

KUCHNIA

Oczekujemy:
Szacunku do produktu,
Cierpliwości,
Zaangażowania,
Systematyczności,
Motywacji do nauki.
Oferujemy:
Pracę na najlepszych produktach lokalnych i tych dostępnych w Polsce,
Serwowanie uczciwej i szczerej kuchni,
Pracę w miejscu wyróżnionym przez Przewodnik Gault & Millau
Pracę w miejscu, które wyznaczyło nowe trendy na lokalnym rynku
Pracę w miejscu, które dba o dobrą atmosferę